Online training Krachtig kiezen

jon-tyson-PXB7yEM5LVs-unsplash

Blijf jij een bijrijder of word je chauffeur?

Toen je nog klein was hadden keuzes nog geen grote impact: wil je een witte of een bruine boterham? Wil je een snoepje of een zakje chips? Maar naarmate je ouder wordt kom je steeds vaker voor ingrijpende dilemma’s te staan. Carriére, liefdespartner, wel of geen kinderen, een wereldreis maken, etc. We hebben eigenlijk nooit geleerd hoe we die keuzes moeten maken, en op basis waarvan. Het nadenken over de opties verlamd, en we zijn bang om de ‘verkeerde keuze’ te maken. Of we voelen druk vanuit onze vrienden of familie. Krachtige keuzes zijn een gevolg van het nemen van een krachtig besluit. Een besluit dat het anders moet.

Training Krachtig kiezen

alex-chernenko-inqfXtFueYQ-unsplash

HIGH IMPACT

In de online training ‘Krachtig kiezen’ leer ik je hoe jij  stappen kunt zetten richting een leven op jouw voorwaarden. Door middel van het nemen van besluiten en het maken van keuzes die voor jou belangrijk zijn.

De training bestaat uit inspiratie en kennis, maar vooral ook actiegerichte en praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag gaat. 

I walked the talk

6 jaar geleden maakte ik zelf de krachtige keuze om een flexibel bestaan op te bouwen. Ik zei de huur van mijn huis op, kocht mijn bus Lot en begon samen met haar aan een reis door Europa. Een echte ervaringsdeskundige in het maken van lastige maar bevrijdende keuzes dus 😉
Maar ik spreek niet alleen op basis van eigen ervaring; ik heb in de afgelopen 25 jaar talloze mensen, managements en directies (internationaal) mogen trainen en coachen.  

image00005

Anderen over 'Training krachtig kiezen'

Wat was dit een cadeautje en een eyeopener....
Lisette
30-11-2020
Super en krachtige training! Mariëtte inspireert, prikkelt en geeft je net een duwtje in de goede richting. Zodat jij vooruit kunt en ZELF keuzes kunt maken waarvan JIJ gelukkiger, tevredener of gewoon relaxed wordt. Dus... laat je inspireren door deze powervrouw.
Jolanda
30-11-2020
De visualisatie die we deden was heel sterk, en gaf daardoor veel energie en hoop. De verhalen van de andere deelnemers gaf weer dat we niet alleen zijn in onze zoektocht.
Simone
30-11-2020

Training Krachtig kiezen

Download ook mijn gratis e-book 'Eerste hulp bij keuzestress'