Mariëtte van Hoeve

Leeft het leven ten volste

8c9f43b747e53c887b5bee9d110465d0

Van toerisme naar trainer​

Met een opleiding in Toerisme en een bult ervaring in de horeca kwam Mariëtte in 1995 in aanraking met het trainerschap en er was geen weg meer terug. De beslissing viel om het vak ‘on the job’ te gaan leren. De draaiboeken en formats belandden al snel in een hoekje van de kamer (“want daar krijg je jeuk van!”) en ze experimenteerde met verschillende vormen van training geven. Omdat een officieel papiertje toch wel handig bleek, volgde ze in 2000 een opleiding aan de J.J. Trainers Academy in Amsterdam en werd daarmee gediplomeerd en gecertificeerd trainer. In die periode behaalde ze ook haar DISC- en MBTI certificatie en volgde ze verschillende NLP cursussen.

Moeder & wereldvrouw

image00005

KLM | Rituals | Vodafone |
Ziggo | Wonderlijk werken | Meetings in the Sun

Mariëtte is internationaal trainer en coach bij o.a. KLM, Rituals, en Vodafone Ziggo. En heeft verschillende samenwerkingen gehad met o.a. de Wonderlijk Werken business bootcamp in Costa Rica, en als gasttrainer bij Meetings in the Sun. 

Woont, werkt & leeft flexibel

In haar emigratie naar Australië in 2009 ontdekte Mariëtte coaching. Ze volbracht de opleiding aan de International Coach Academy en was, inmiddels weer terug in Nederland, werkzaam voor  een bureau in Amsterdam. Hier trainde ze van hoog tot laag en van individu tot groep, voor o.a. ABN Amro, Rituals, Egeria, Vodafone Ziggo en van Lanschot Kempen.

In 2015 waagde Mariëtte privé de sprong in het diepe en besloot om zich te gaan oriënteren op het vrije leven. Daaruit is een blended vorm van off- en online werken ontstaan zoals ze die vandaag de dag nog steeds toepast. Ze noemt zichzelf geen digital nomad, maar iemand die mobiel woont, werkt en leeft. Sindsdien is ze verbonden als trainer aan verschillende internationale projecten van KLM, en gaat ze buitenlandse samenwerkingen aan, zoals met Wonderlijk Werken en lokale projecten in de landen die zij bezoekt.