Focusweek

Gezond & slim werken vanuit de juiste motivatie

Jij & max. 7 anderen.

Kicking ass together! Voel de kracht van het samenwerken, terwijl je aan je eigen doelen/werkzaamheden werkt.

1 op 1 coaching

Naast de gezamenlijke sessies wordt je persoonlijk gecoacht op jouw doelen/vraagstukken.

Praktisch & 'to the point'

Verwacht praktische en direct inzetbare tools & 'some tough love' om gedaan te krijgen wat jij wilt.

Jouw werkzaamheden gaan deze week

gewoon door, en dat is juist de kracht.

Verkrijg focus en meer plezier op een simpele manier.

Herken je die gedachten die alsmaar doorrazen, die eindeloze to do lijst, of die ene collega die je altijd stoort net dat jij lekker gefocust aan het werk bent? En hoe zit het met je telefoon die in je ooghoek naar je zit te lonken? Werkelijk alles is nu digitaal: je werk, je sociale contacten en je ontspanning. En de uitdaging om gefocust aan het werk te gaan en ook nog je rust te behouden lijkt ver weg. We kunnen het onszelf ontzettend ingewikkeld maken. 

Ik ben hier om jou ontzettend ingewikkeld simpel te leren maken, de juiste prioriteiten te stellen en te leren hoe jij ervoor zorgt dat jij de focus en plezier behoudt. 

Gun jezelf een plezier en doe mee! 

 

MIJN BELOFTE AAN JOU

De kracht van deze week is: doen. Door samen te werken en het volgen van korte en praktische kennissessies zul je productiever zijn. Juist ook in het vinden van de balans in jouw werkweek. Of je nu in loondienst werkt of als ondernemer onderstaande is mijn belofte aan jou.

Door deel te nemen aan de Focusweek heb jij:

johnson-wang-iI4sR_nkkbc-unsplash

Anderen over de focusweek

Een trainingsweek waarbij je gecoached wordt in je dagelijkse werk. Mariette weet door haar manier van coachen de verbinding tot stand te brengen tijdens de zoom-sessies. Haar kennis brengt ze zeer natuurlijk over waardoor je de opdrachten direct kunt toepassen in je eigen werk.
Lucienne
Ik heb nog nooit zoveel 'kikkers' in 1,5 dag weggewerkt! Wat gaaf dit!
Audry
Wat het me heeft opgeleverd is: hoe je de theorie, structuur en tools kunt inzetten, meer motivatie om mijn werk op een structurele manier te plannen, meer inzicht over mijn eigen doelen en patronen, en ervaren wat de kracht van samenwerken is.
Yvette
Het sterke van deze week vind ik het enthousiasme waarop de groep met de training aan de slag gaat. Het stimuleert elkaar. Voor mijzelf heb ik mijn focus/planning weer op orde ipv alles op de automatische piloot te doen.
Robert
Een week vol bewustwording van wat je energie geeft en wat je energie kost.
Patricia
Een aanrader! Voor iedereen ongeacht in welk proces je ook zit, in loondienst of niet kan ik het iedereen aanraden. Naast de Focusweek en alle fijne tools die je krijgt om niet harder maar slimmer te werken, krijg je er een fantastische coach bij welke je heel graag individueel helpt. Je voelt je gezien! Ze is open en direct, en houd je ‘accountable’ ook wanneer het oncomfortabel wordt.
Denise

'Where focus goes, energy flows'

Programma Focusweek

Op de vrijdag voorafgaand trappen we af met een voorbereidingssessie om 08:30 uur om jou klaar te stomen voor de Focusweek. In de Focusweek beginnen we de dagen om 08:00 uur met een korte kennissessie van 30 minuten. Elke dag bevat een ander thema met praktische tools en trucs die je meteen in de dag kunt implementeren. De rest van de dag (tot 16:30 uur) bestaat uit begeleide samen-werk-blokken via Zoom. Om half 5 is er een gezamenlijke afsluiting van de dag en op de vrijdag wordt die omgetoverd tot een vrimibo om te proosten op elkaar.

Jouw werkzaamheden en afspraken kan je laten staan. De sessies worden opgenomen indien je er één moet missen.

“Een week die je bij de kladden pakt waardoor je meer regie krijgt en plezier hebt”

Jij & max. 7 andere deelnemers

Focusweek

Voor organisaties en managers

Wil jij met jouw team of organisatie meedoen aan de focusweek? Of wil je een speciale focusweek op maat gemaakt? Neem dan even contact op middels onderstaande button.

Vaakgestelde vragen

Geen probleem! De kennissessies worden op dezelfde dag nog met je gedeeld, zodat je die altijd kunt terugkijken. Indien je nog vragen hebt kun je die de volgende dag ook stellen. Ik raad je wel aan om het programma zo veel als mogelijk te volgen zodat je er het maximale uit kunt halen.

Dan heb je de focusweek juist nodig! In deze week verzet je meer werk in minder tijd, en leer je hoe je in de toekomst meer balans kunt houden.

Ja, juist! De kennis, tips en trucs die worden gedeeld in de kennissessies zijn algemeen toepasbaar, zelfs op jouw privéleven. Het maakt dus niet uit of je ondernemer bent, in loondienst werkt, student bent of zelfs op zoek bent naar een baan.

De kennissessies zijn om 08:00 uur en duren maximaal een half uur. De rest van de dag is in te richten naar jouw eigen dagplanning. We werken samen middels werkblokken via Zoom, maar jouw afspraken kunnen gewoon doorgaan. De kennissessies zijn een half uurtje investering om vervolgens de gehele dag veel meer gedaan te krijgen. 

Overleg zeker even met jouw werkgever. Als jij gefocust leert werken zul je effectiever zijn en meer uit jouw (werk)dag halen. De kans is groot dat jouw baas daarin wil investeren!

Deze week is niet alleen bedoeld voor mensen die het lastig vinden om thuis te werken. Iedereen haalt er waarde uit om samen te werken, meer gefocust en productief te werken en baas te blijven over jouw agenda. Bij vragen neem gerust even contact op!