Pak de regie [terug] over jouw leven

5715b74b080fba03cea567d262db23d7

Neem nu het besluit: vanaf vandaag heb ik weer de regie.

Elke verandering begint bij het besluit óm te veranderen. Wat en hoe is pas een volgende stap. Veel mensen slaan deze belangrijke stap over. Want pas als je het besluit neemt dát je weer voor jezelf en jouw eigen geluk gaat kiezen, ben je er klaar voor om actie te ondernemen. 

alex-chernenko-inqfXtFueYQ-unsplash

Online programma

Blijf jij de gast van jouw eigen 'pitty party'?

In de online training ‘Pak de regie [terug]’ gaan we samen aan de slag met de dingen die nu knellen, onderzoeken we op welke voorwaarden jij jouw leven wil inrichten, en zorgen we ervoor dat jij je sterk genoeg voelt om in de toekomst voor jezelf te kiezen.

Je bent niet meer de gast op jouw eigen ‘pitty party’ maar pakt jouw eigen verantwoordelijkheid en regie terug. 

De online training is een traject van 3 maanden en bestaat uit 12 stappen die wekelijks in jouw mailbox verschijnen. Elke mail bevat een stukje kennis en inzicht, staat bomvol inspiratie en wordt afgesloten met een praktische opdracht waar je zelf mee aan de slag gaat. 

I walked the talk

6 jaar geleden pakte ik zelf de regie terug, en besloot om een flexibel bestaan op te gaan bouwen. Ik zei de huur van mijn huis op, kocht mijn bus Lot en begon samen met haar aan een reis door Europa. Een echte ervaringsdeskundige in het maken van lastige maar bevrijdende keuzes dus 😉
Maar ik spreek niet alleen op basis van eigen ervaring; ik heb in de afgelopen 25 jaar talloze mensen, managements en directies mogen trainen en coachen.  

image00005

Anderen over Pak de regie

"Ik heb bij Mariëtte een zeer waardevolle training gevolgd: ‘’Pak de regie terug’. Het geeft inzichten in jezelf waarvan je niet wist dat ze zoveel impact op je leven zouden hebben. Niet alleen nu maar ook in de toekomst zal ik veel aan de training hebben. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik door deze training en Mariëtte gekregen heb. Het is zeker een aanrader en mooi persoonlijk cadeautje aan jezelf."
Priscilla
08-09-2020
Door de hele training te doorlopen kwam ik erachter wat mijn drijfveren zijn, waardoor ik mijn beslissingen kan toetsen. Elke keer als ik nu een kleine of grote beslissing maak, weet ik of ik het er intern mee eens ben of niet. Met behulp van de gigantisch lieve en warme bijdrage van Mariëtte ben ik me nu bewust van wie ik ben. Een echte aanrader voor iedereen die niet meer de dingen wil doen die niet bij je passen. Anders laat je jouw leven (on)bewust leiden door anderen en de omgeving.
Dirk
12-10-2020

Pak de regie [terug]

Inclusief persoonlijke begeleiding?

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding of een stok achter de deur? Dan is het 1-op-1 traject waarschijnlijk iets voor jou! Je volgt de training Pak de regie [terug] en krijgt daarbij 5 coachingsgesprekken en volledige 1-op-1 begeleiding per e-mail of Whatsapp bij. De gesprekken zijn in te plannen wanneer het jou uitkomt en wanneer jij daar behoefte aan hebt.