Training & Coaching

Pak de regie [terug] over jouw leven

Je staat aan de vooravond van een grote beslissing. Er moeten keuzes worden gemaakt. Of je voelt al een tijdje dat er ‘iets’ is waar je ontevreden over bent en je weet niet precies wat. Jouw besluit is helder: dit moet anders. Kijk eens om je heen. Waar sta je nu? Wat moet anders? En hoe ga je dat doen?

In deze online training leer je hoe jij de regie over jouw eigen leven kunt [terug]pakken. Op jouw manier. Op jouw voorwaarden. Aan de hand van mijn Kick the but[t] stappenplan ga je aan de slag met het maken van bewust[e] keuzes. Aan het einde van deze training heb jij eindelijk helder hoe je het volgende deel van jouw leven wil gaan inrichten. En vooral: hoe je dat gaat doen.


Maakt jouw hart al een ‘huppeltje’ terwijl je nu naar het scherm zit te staren? Mooi. Dan weet je dat nu echt tijd voor jou is. Doe je ogen dicht, neem een aanloop, en spring…

In het kort:
– Online traject van 3 maanden
– Inclusief gratis toegang tot het membership (coming soon)
– 12 mails met opdrachten, informatie en inspiratie
– Afsluitend 1-op-1 sessie van 45 minuten met Mariëtte

Investering: 349 euro

Wat ga ik dan precies doen?
Goede vraag. Je gaat jezelf in de spiegel aankijken. Wie ben jij? In welke situatie zit je nu? Je weet dat je ‘dit’ niet meer wilt. Maar wat is ‘dit’ dan precies? Je gaat de fundering waar je tot nu toe je leven op hebt gebouwd eens goed bekijken. En dan maak je het besluit. Met een flinke high-kick breek je ‘m af. Tot de laatste steen. En dat is het moment om te gaan kiezen: hoe bouw je de muur weer op? En wat heb je daarvoor nodig? Met je handen uit de mouwen, in ieder geval! Just do it. En maak je geen zorgen, ik help je.

Hoe ziet de training eruit?
Deze training bestaat uit vier modules.
Module 1: Besluiten
Module 2: Reflecteren
Module 3: Kiezen
Module 4: Doen!

In totaal ontvang je 12 e-mails. Elke week één. In de e-mail kun je een heleboel informatie vinden, een stuk inspiratie, en opdrachten waardoor jij in de actie-modus komt. Doen dus! Ik kijk over je schouder mee wanneer je daar behoefte aan hebt. Aan het einde van de training bespreken we jouw proces zodat we zeker weten dat je vanaf daar zelf verder kunt.

Maar wat als ik niet zeker weet of ik dit wel bij mij past?
Dat is niet erg. Het feit dat je hier nu bent is duidelijk dat er ergens iets wringt. Laten we dan eerst even kennismaken, en bespreken we óf en op welke wijze ik je kan helpen. Zoek via de knop hieronder even een leuke datum uit.

Twijfel je of dit programma iets voor je is? Of wil je je meteen aanmelden? Vraag dan hier een gratis match check aan.

Coaching

Heb je een specifieke vraag of wil je 1-op-1 maatwerk? 
Ik kan pijlsnel ontdekken waar jouw pijnpunten of verlangens liggen, en heb daarom ook vaak maar 3 sessies nodig om jou al verder te helpen.

Praktische info:
3 sessies van 60 minuten
Zelf een afspraak maken wanneer het jou uitkomt
On- of offline
Investering: 225 euro

Eerst even kennismaken?