Gratis webinar Krachtig Kiezen

  Krachtig kiezen

  Ben je eindelijk op dat punt aangekomen waar je al een lange tijd naartoe hebt geleefd, en denk je nu: shit, is dit het dan? Of heb je een stiekeme droom maar durf je niet in actie te komen omdat je het freaking scary vindt? 

  Wat jouw huidige situatie ook is, een krachtige keuze kan levensveranderd zijn. 

  In dit webinar legt Mariëtte aan de hand van haar persoonlijke verhaal 4 simpele stappen uit hoe je stappen kunt zetten richting krachtige keuzes die voor jou belangrijk zijn. En met een liefdevolle kick in the but[t] zet ze je vervolgens in de actie-modus om aan de slag te gaan.

  Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data gepland. Vul hiernaast jouw gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuwe webinars.

  Over Mariëtte

  Mariëtte woonde in 29 landen, op 4 continenten en in 29 huizen, en het enige ‘huis’ wat zij nu bezit is haar bus Lot. Ze traint van hoog tot laag, en van individu tot groep voor o.a. ABN Amro, Rituals en van Lanschot Kempen. Daarnaast werkt ze ook al ruim 20 jaar als lifestyle coach. In 2015 waagde Mariëtte privé de sprong in het diepe en besloot ze vrijer te gaan leven. Daaruit is een blended vorm van on- en offline werken ontstaan. Middels trainingen en 1-op-1 coaching helpt ze mensen krachtige keuzes te maken. “Ik wil mensen ervan bewust maken dat ze altijd de keuze hebben om van koers te veranderen. Ook al voelt dat niet zo.”

  Ze noemt zichzelf geen digital nomad, maar iemand die flexibel woont, werkt en leeft. Sindsdien is ze naast haar eigen bedrijf ook verbonden als trainer aan verschillende internationale projecten van o.a. KLM en Wonderlijk Werken.